So excited!!!

Hups..jag har visst helt och hållet glömt bort bloggen..så..de senaste månaderna har jag;

- jobbat

- haft besök från Australien

- varit till Stockholm

- jobbat

- jobbat

- suttit i flygplan

- spenderat tre veckor i Australien

- suttit i flygplan

- haft leidon över att vara i Finland

- jobbat

- skaffat working holiday-visum

- beställt flygbiljetter

- jobbat...

Och om exakt tre månader flyttar jag till Australien!!!!! Till ett hus med stor bakgård, stort uthus, bubbelbad och höns. Jo, ni läste rätt; höns. JAG KAN KNAPPT VÄNTA!!!

06.10.2014 kl. 18:13

Introversion

Ni vet såna dagar då det känns som att allting bara går fel och man helst av allt bara skulle vilja lägga sig ner i sängen, dra täcket över huvudet och stanna där resten av dagen, inte prata med eller träffa en endaste själ? Jag har haft en sådan månad, och det börjar bli jobbigt. Jag är i behov av några dagar helt för mig själv, utan att träffa en endaste människa, men det verkar vara helt omöjligt att ordna. Nåväl, 3 nattskift till och sen kommer pojkvännen på besök, och jag har 5 dagar ledigt. Det får väl helt enkelt duga för tillfället. Och för att vara helt ärlig så har jag nog saknat honom så pass mycket att det inte gör någonting alls att jag inte kommer få en ensam stund på över 2 veckor.
24.06.2014 kl. 18:59

.

Efter resan har jag haft lite svårt att ta tag i viktnedgången pånytt, choklad är ju bara så gott. Och pizza. Och godis. Och franskisar. Och allt annat onyttigt. Men NU ska jag försöka ta tag i saken pånytt, vilket troligtvis inte kommer bli så lätt, med tanke på sommar och glass och sånt. Målet är att gå ner ytterligare 10 kg tills nästa resa, som är om exakt 3 månader. Wish me luck!
30.05.2014 kl. 19:31

:)

Idag är en såndär dag då jag lyssnar på Pariisin Kevät, plötsligt märker att träden blivit gröna och bara känner mig riktigt, riktigt lycklig av ingen speciell orsak alls. En såndär dag då jag funderar på om regnet månne ska hålla sig borta tills jag promenerat till jobbet för nattskift 2 av 3, men bestämmer mig för att det inte gör nånting alls fast jag skulle bli tvungen att gå i regnet.
19.05.2014 kl. 18:56

The winter's so cold, summer's over too soon

Idag har jag suttit och funderat på hur otroligt overkligt det känns att jag på riktigt planerar att flytta till ett land tusentals kilometer härifrån, med palmträd, långa sandstränder, färgglada fåglar och varmt klimat. Och att jag och killen jag älskar mest (oberoende av hur jobbig han är ibland) ska skaffa ett hem tillsammans, bara han och jag.

Idag känner jag för att endast tänka på det positiva med flytten, har tänkt helt tillräckligt på det negativa för ett tag framåt.

08.05.2014 kl. 21:39

Lejdon

Lejdoooooon. Jag e trött, jag e omotiverad och jag vill bara bort, bort, bort.
07.05.2014 kl. 17:52

Let's settle down where palm trees grow

Ikväll har jag bokat biljetter till nästa Australien-resa..så om ganska exakt 4 månader och 1 dag flyger jag iväg igen, denna gång med Simone som sällskap. :)

Sådär förövrigt har jag läst på lite om olika visum, öppnat sparkonto, haft panik och diskuterat med mamma...och nu ser det ut som att detta blir mitt sista år i Finland. Iallafall på ett tag. Iiiiiik, skrämmande, spännande!

29.04.2014 kl. 22:03

Time of my life

Jag är fortfarande i liv.

Jag hade the time of my life i Australien och då jag kom hem fick jag fullt upp med feber och magsjuka. Så att sånt.

20.04.2014 kl. 18:49

jessssss


-10,1kg!

Och 9 dagar kvar tills jag sticker till Australien!

Life is good.

20.03.2014 kl. 11:47

18 dagar.


Två och en halv ynkliga små veckor kvar tills jag hoppar på flyget till Australien. Nervositeten börjar sakta men säkert smyga sig på, inte bara för att detta är första gången jag flyger ensam, men också för att jag kommer att träffa så många nya människor som jag vill att ska acceptera och tycka om mig.
Ja, och så är det ju såklart mycket spännande att äntligen resa till landet jag drömt om så länge.
11.03.2014 kl. 23:18

there's still hope for us


Har aldrig fattat hur förbannat roligt det kan vara att få höra frågan "har du gått ner i vikt?" ..men NU vet jag, och jag älskar det. -7 kg på lite över en månad. :)
02.02.2014 kl. 21:34

Just sleep


Tappar snart förståndet med dessa sömnlösa nätter. Somnar kring 5-6 på morgonen och sen då jag vaknar vet jag varken ut eller in på någonting alls. Lipar för allt och ingenting och är allmänt bara på jättedåligt humör. Nåväl, endast två månder tills jag får sova tillsammans med kärleken igen. Som the almighty Frank Turner sjunger; I found the one damn person to help me fall asleep in the night.
28.01.2014 kl. 21:41

The horizon is my home

Nä hörni NU har jag en sån otrolig resefeber så jag inte vet vad jag ska ta mej till. Som tur har jag åtminstone två keikkor att se fram emot nästa månad, så kanske dom två följande månaderna går lite snabbare.
Jay Smith ska spela på O'malley's i Vasa och Frank Turner spelar på Nosturi i Helsingfors. Blir fjärde gången jag ser herr Turner, men det är han nog värd.

20.01.2014 kl. 22:19

hihihi


För en gångs skull går vikten faktiskt neråt, -3,5 kg på just över 2 veckor för att vara exakt. Yaay! :)
14.01.2014 kl. 17:56

2014


Nyårsafton kom och gick och jag gjorde absolut ingenting. Vilket i sig skulle ha känts hur bra som helst, om jag inte somnat en stund på soffan och sedan inte kunde somna om före klockan 7 på morgonen. Oh well.

Jag är inte så mycket för nyårslöften, men en sak är säker; i år ska jag gå ner i vikt. Eller iallafall försöka, får se hur bra det nu sen går.

Förövrigt tror jag 2014 kommer bli ett sjukt bra och händelserikt år. Två resor till landet jag drömt om i åratal och där jag får umgås med killen som gör mej lyckligare än jag någonsin tidigare varit. Jag kommer att få träffa en hel drös med nya fina människor och förhoppningsvis skapa nya vänskap.

Jag är säker på att det nya året även kommer att föra med sig ångest, tårar och sömnlösa nätter, men jag är övertygad om att allting kommer att ordna upp sig på bästa sätt.
Ibland måste man acceptera att man inte kan kontrollera allting. Det är okej att vara rädd, så länge man inte låter rädslan stoppa ensjälv från att försöka. Det ska jag försöka lära mig i år.

Wish me luck.

01.01.2014 kl. 19:13

Senaste kommentarer

19.07, 08:14I don't mind av måne
04.07, 00:30Hollow Crown av måne
23.02, 11:00The great unknown av simon-e
30.10, 10:11Stolitshnajaa av Simone